POIBase Hjælp

Begreber / Termer | Download en POI | Opret egene POI | Profil indstillinger
Top Of Page

Download en POI:

Bemærk
Hvis du udelukkende er interesseret i at downloade gratis POI fra vores store Internationale POI samling, behøver du ikke oprette en "POI profil", men vil du have fuld adgang til ALLE POI samlinger, incl. dine egne private, skal du følge nedenstående vejledning:

INTERESSEPUNKTER KAN FINDES OG DOWNLOADES PÅ FLERE FORSKELLIGE MÅDER:

Download fra oversigten:

Via menu'en ude til venstre, klikker du dig ind til den ønskede POI. Klik så på knappen (til højre for kategorinavnet) og vælg i den popup boks som fremkommer på skærmen.

Herved føres du direkte til download sektionen og her skal du blot vælge det ønskede format
Google KML, Garmin GPX, TomTom OV2, Navigon ASC, Navigon CSV eller Navigon FreshContact.

Download direkte:

Du kan også vælge at gå direkte til download sektionen. Klik på knappen oppe i menu linien.

DOWNLOAD SIDEN:

Her kan du frit vælge den ønskede "Gruppe" og "Kategori". Dit valg kan yderligere specificeres ved at sortere, (filtrere) dine valg. Ligeledes har du mulighed for at finde POI'er udfra land, region, by ved at vælge "Land", "Område" og / eller "By". Når du har foretaget dine valg, klikker du til slut på knappen "Hent" for at gemme den ønskede POI på din egen computer.
OBS: Visse POIs er tilføjet en lydfil. Ønsker du at benytte denne på din GPS, skal du selv konvertere den til det rette format.

IndstillingForklaring
Inkluder bynavn i POI navnBevirker at byen kommer til at stå efter POI navnet (hvis den kendes)
Inkluder adresse i POI navnBevirker at der efter POI navnet kommer til at stå adressen (hvis den kendes)
Inkluder telefon i POI navnBevirker at der efter POI navnet kommer til at stå telefonnummeret (hvis det kendes) inkl. landekode
Navigon (CSV), (komma) efter POI navn (MN > 7.6)
Saml underliggende kategorier i samme filSamler alle kategorierne, under den valgte gruppe, i en samlet fil. F.eks. samles alle kategorierne i gruppen Bilvask i en Google KML fil, som hedder Bilvask.kml (hvis dette format er valgt)

Google KMLMedtager en fil i KML format. Kan bruges i forbindelse med Google Earth
Garmin GPXMedtager en fil i Garmins GPX format. Bruges i forbindelse med Garmins GPS'er
TomTom OV2Medtager en fil i TomToms OV2 format. Bruges i forbindelse med TomToms GPS'er
Navigon ASCModtager en fil i ASC format, til brug på visse af Navigons GPS'er
Navigon CSVModtager en fil i CSV format, til brug på visse af Navigons GPS'er
Navigon FreshContactModtager en fil i FreshContact format, til brug på visse af Navigons GPS'er
Sygic GPS NavigationModtager en fil i TXT format, til brug i Sygics RUPI Converter

POIBase Hjælp Copyright ©2014..2024 by Peter Meyland